Stappenplan

4-STAPPEN PLAN

Volg het 4-stappen plan van het Hair Recovery Program, hier kunnen de SP55 producten gecombineerd worden voor een volledige behandeling waarbij de onderdelen elkaar versterken door in synergie met elkaar te werken. Op deze wijze zorgt u voor een gezonde en evenwichtige hoofdhuid.

huid en haar reinigen
gebruik de dermaroller
SP 55 toepassen
Pharma Hermetic Stappenplan

STEP 1 – WASH

Alvorens de Derma-Roller te gebruiken het te behandelen gebied grondig reinigen met de Pharma Hermetic shampoo en vervolgens goed uitspoelen.

Pharma Hermetic Stappenplan

STEP 2 – ROLL

Voorzichtig met de Derma-Roller over het te behandelen gebied rollen zonder al te veel druk uit te oefenen. Dit om de huid niet onnodig te irriteren.

Pharma Hermetic Stappenplan

STEP 3 – APPLY SP55

Breng het Hair Recovery Program SP55 aan op de te behandelen “dunner wordende” of “kalend” gebied en masseer dit in de huid.

Pharma Hermetic Stappenplan

STEP 4 – ROLL

Heeft u SP55 aangebracht en ingemasseerd, rolt u dan nogmaals voorzichtig met de Derma-Roller over het reeds behandelde gebied.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van advies van uw dermatoloog of andere zorgprofessional of informatie op of in een productlabel of verpakking. U dient de informatie op deze website of het beschreven product niet te gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of als vervanging voor enig recept van medicijnen of andere behandelingen. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u begint met een huid- of haarbehandeling of bij het vermoeden van een huidprobleem. Pharma Hermetic Benelux is een onderdeel van PoloCosmetics B.V.