Belangrijkste ingrediënten

de belangrijkste ingrediënten

Bijgaand een korte uitleg van de belangrijkste ingrediënten in de Pharma Hermetic haarverzorging tegen haaruitval.

Hydrolysed RNA/DNA

RNA-hydrolyse is een reactie waarbij een fosfodiësterbinding in de suiker-fosfaatruggengraat van RNA wordt verbroken, waardoor het RNA-molecuul wordt gesplitst. RNA is vatbaar voor deze door base gekatalyseerde hydrolyse omdat de ribosesuiker in RNA een hydroxylgroep heeft op de 2′-positie.

TRACE ELEMENTS

Sporenelementen. Het bevat een mix van verschillende elementen zoals Cu (koper), Zn (zink), Fe (ijzer).  Si (Silicium) en Mg (magnesium) die bijdragen aan een goede balans in de stofwisseling van de hoofdhuid. Deze ingrediënten werken als 5-a-reductase remmers en voorkomen hiermee  de vorming van het DHT en het verwijderen het overtollige talgvet dat anders het anders het haar en het haarzakje verzwakken met haaruitval of kaalheid tot gevolg.

HYDROLYZED KERATIN

De zwavelaminozuren in de keratine bevorderen het herstel van beschadigde haarvezels, maken het haar voller en geven volume en vitaliteit aan het haar. Dankzij de conditionerende werking krijgt het haar een mooiere glans, voorkomt gespleten punten gaat het pluizen tegen.

SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE

Dit is een stabiele vitamine C die de biosynthese van collageen en elastine stimuleert, de elasticiteit van de huid verbetert en de huid en hoofdhuid beschermt tegen het oxidatieve proces door vrije radicalen te neutraliseren. Zorgt voor en gezonde teint en een stralende huid, voor een betere uitstraling.

DECAPEPTYD-10

Stimuleert de angiogenese in de haarfollikel. Voorziet in voedingsstoffen voor de huid en de haarwortel van voor een sterkere en gezondere haarschacht door het hierin stimuleren van angio-oedeem. Remt apoptose en stimuleert de haargroei.

OLIGOPEPTYD-54

Helpt het effect van DHT te blokkeren dat alopecia veroorzaakt. Remt haarverlies door de neerwaartse regulering van het signaal van DKK-1, BMP4 en TGFβ-1 en kan in het algemeen helpen haaruitval te stoppen.

DECAPEPTYD-18

Leidt tot formatie van placodes en genereert nieuwe haarzakjes door de aanmaak van β-catenine en het SHH signaal. Activatie van de haargroei door Wnt proteïnes . Stamcellen worden gestimuleerd. Vermenigvuldiging van keratinocyten.

OLIGOPEPTYD-41

Bevat 13 aminozuren

SH – POLYPEPTIDE-76

Stimuleert de haargroei

HEXAPEPTYD-40

Voedend voor de huid

BIOTIN

Biotine is cruciaal voor tal van functies binnen het lichaam, waaronder celgroei, metabolisme en celherstel. Ook bekend als vitamine H en vitamine B7. Biotine is een van de bouwstenen van gezond haar, en een toenemende inname van biotine: Versterkt de haarfollikel – Vertraagd grijs worden – Helpt haaruitval voorkomen.

GINKO BILOBA

Het is bewezen dat Ginkgo Biloba het vermogen heeft om haaruitval af te remmen en kan helpen de haargroei te bevorderen.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van advies van uw dermatoloog of andere zorgprofessional of informatie op of in een productlabel of verpakking. U dient de informatie op deze website of het beschreven product niet te gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of als vervanging voor enig recept van medicijnen of andere behandelingen. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u begint met een huid- of haarbehandeling of bij het vermoeden van een huidprobleem. Pharma Hermetic Benelux is een onderdeel van PoloCosmetics B.V.