FAQ Betalen

Directe Bankoverschrijving, iDeal, Bancontact/Mr.Cash, Giropay of Payconiq zijn heel gemakkelijke manieren om vooraf je bestelling af te rekenen. U betaald de bestelling eenvoudig online via uw eigen bank. Volg onderstaande stappen om te betalen via Directe Bankoverschrijving, iDeal, Bancontact/Mr.Cash, Giropay of Payconiq.:

Kies voor de gewenste betaalmethode.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving. Hier kunt u de betaling goedkeuren.
Het bedrag wordt afgeschreven van de rekening. Vergeet niet om terug te keren naar de shop van Pharma Hermetic Benelux zodat de betaling volledig wordt afgerond.

U krijgt de factuur per mail toegestuurd zodra er een bestelling is geplaatst. Deze factuur wordt als PDF verzonden. Om een PDF bestand te kunnen bekijken is Adobe Reader nodig. Klik hier om dit programma te downloaden.

Daarnaast kunt u inloggen op uw persoonlijke account in de webshop. Hier staan alle lopende en eerder geplaatste bestellingen.

U kunt het geld natuurlijk ook zelf overmaken op onze bankrekening. U kunt het overmaken naar: NL92RABO0129060488. Vergeet niet het betaalkenmerk en/of je klantnummer te vermelden.

U kunt proberen om in te loggen op uw account en opnieuw te kiezen voor een iDEAL betaling. Bovendien kan er een kleine vertraging zitten in de verwerking van iDEAL betalingen. Mocht het opnieuw niet lukken neem dan contact op met onze klantenservice op het telefoonnummer: 0546 – 569 917

PayPal is een gemakkelijke manier om uw bestelling af te rekenen. U betaald de bestelling eenvoudig via uw eigen PayPal rekening. Volg onderstaande stappen om te betalen met PayPal:

Bij betaalmethode kies je voor Directe Bankoverschrijving, iDeal, Bancontact/Mr.Cash, Giropay of Payconiq.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen betaalomgeving van de door u gekozen bank.
Het bedrag wordt afgeschreven van uw Directe Bankoverschrijving, iDeal, Bancontact/Mr.Cash, Giropay of Payconiq.
Vergeet niet om terug te keren naar de shop van Pharma Hermetic Benelux zodat de betaling volledig wordt afgerond.

Onze betaalmethoden zijn veilig volgens de eisen die hieraan gesteld worden. U kunt bijvoorbeeld veilig betalen met Directe Bankoverschrijving, iDeal, Bancontact/Mr.Cash, Giropay of Payconiq.. Met deze betaalmethode betaald u via uw eigen bank en kunt u veilig uw transactie afronden.

U kunt bij Pharma Hermetic Benelux op verschillende manieren betalen. Op dit moment is het mogelijk om te betalen met: Directe Bankoverschrijving, iDeal, Bancontact/Mr.Cash, Giropay of Payconiq.

Klik hiervoor op deze link voor ons retourbeleid