Over Pharma Hermetic

Filosofie & Doelstelling

Filosofie & doelstelling

Filosofie & Doelstelling. Pharma Hermetic Limited is een van de pioniers op het gebied van haar biotechnologie producten in Barcelona, Spanje. Het is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat haarverzorgingsproducten produceert.

Het woord HERMETIC komt uit het middeleeuwse Latijnse hermeticus, dat is afgeleid van de naam van de Griekse God Hermes.

Meer dan 20 jaar ervaring in de cosmetische en farmaceutische wereld hebben de oprichters van Pharma Hermetic doen besluiten hun verworven kennis te combineren en zich hiermee te richten op activiteiten specifiek voor de haarverzorging met een focus op haaruitval en te helpen deze te voorkomen.

Pharma Hermetic Lab
Pharma Hermetic Cell Image

Filosofie & Doelstelling

Pharma Hermetic gelooft ten zeerste dat het geheim van het beauty aspect schuil gaat in met name de preventie. Dit is een vereiste is voor zowel de man als voor de vrouw om deze doelen in de beauty industrie te kunnen behalen en daarmee de persoonlijkheden maximaal uit te kunnen dragen.  Gezien deze feiten kunnen wij er trots op zijn hier elke dag aan te mogen werken.

Waarom Pharma Hermetic?

100% Steriel, Organische , natuurlijke ingrediënten. Geen Schadelijke chemicaliën.

Met natuurlijke, zuivere en veilige ingrediënten bereiken wij een ongeëvenaarde werkzaamheid. Zonder schadelijke chemicaliën of allergenen, waardoor bijwerkingen hierdoor niet kunnen plaatsvinden.

Met een gezonde hoofdhuid = een betere haarkwaliteit. Direct vanaf de haarwortel.

Haargroei vindt op natuurlijke wijze binnen het haarzakje. Daarom kiezen wij bij Pharma Hermetic altijd voor een aanpak direct vanaf de hoofdhuid.

Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik.

Dankzij Pharma Hermetic is het mogelijk om op een eenvoudige en gemakkelijke wijze , veilige en effectieve haar- en huidverzorgingsproducten te gebruiken die speciaal ontworpen zijn tegen haaruitval en voor een optimale kwaliteit en gezondheid van het haar te zorgen.

Werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT.

Het paradepaardje van Pharma Hermetic is het Hair Recovery Program SP55, een cosmetische actuele oplossing voor iedereen die lijdt met haaruitval. Het werkt door de stamcellen in de follikel te ondersteunen. De ingrediënten remmen de vorming van de 5α – reductase, blokkeren de vorming van DHT en verhogen de telomerase-activiteit in de stamcellen van het haar.

Voor alle mannen & vrouwen, alle leeftijden, alle huidtypes. Alle haarsoorten

Pharma Hermetic biedt oplosingen om haaruitval te bestrijden bij zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is het Hair Recovery Program uitermate geschikt voor eenieder de haarkwaliteit wil verhogen of de haar of baardgroei te stimuleren.

Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty

Pharma Hermetic is inmiddel uitgegroeid tot een community in meer dan 30 landen wereldwijd. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in de cosmetische en farmacologische industrie.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van advies van uw dermatoloog of andere zorgprofessional of informatie op of in een productlabel of verpakking. U dient de informatie op deze website of het beschreven product niet te gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of als vervanging voor enig recept van medicijnen of andere behandelingen. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u begint met een huid- of haarbehandeling of bij het vermoeden van een huidprobleem. Pharma Hermetic Benelux is een onderdeel van PoloCosmetics B.V.