• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Pharma Hermetic behandeling van Alopecia androgenetica

De eeuwenoude strijd tegen haarverlies heeft mannen en vrouwen van alle leeftijden geteisterd, en laten we eerlijk zijn, kaal worden is verre van prettig. Het is niet alleen een fysieke verandering, maar het kan ook een diepgaand psychologisch effect hebben, vooral bij jongeren die worstelen met een verminderd zelfbeeld. Een volle, gezonde haardos staat synoniem voor schoonheid en zelfvertrouwen, en het is moeilijk om dezelfde uitstraling te behouden met een kaal hoofd.

Haaruitval

Indrukwekkende statistieken laten zien dat haarverlies een wijdverbreid probleem is. Ongeveer twintig procent van de mannen kampt met aanzienlijk haarverlies rond hun twintigste levensjaar, een percentage dat stijgt naar veertig procent tegen de tijd dat ze veertig zijn, en zelfs zeventig procent onder zeventigjarigen! Bij vrouwen begint deze uitdaging vaak na de menopauze, waarbij maar liefst veertig procent of meer te maken krijgt met haarverlies.

Het verschil zit hem in de locatie van het haarverlies; mannen zien vaak hun haar verdwijnen vanaf de kruin en aan de voorkant, waarbij de bekende ‘inhammen’ zich vormen, terwijl vrouwen vaak te maken krijgen met diffuus haarverlies boven op het hoofd.

 

Alopecia Androgenetica – Een Veelvoorkomende Tegenstander

Een van de meest voorkomende vormen van haarverlies is alopecia androgenetica. Deze erfelijke aandoening treft zowel mannen als vrouwen en begint bij mannen vaak met een terugwijkende haarlijn en het ontstaan van kale plekken aan de voorkant, de beruchte ‘inhammen’. Vrouwen daarentegen worden vaak geconfronteerd met haarverlies in het midden van hun hoofdhuid. Het is van cruciaal belang om doeltreffende behandelingen te vinden om deze vorm van haarverlies aan te pakken.

Pharma Hermetic – Een Hoopvolle Oplossing voor Alle Vormen van Haarverlies

Gelukkig is er nu een innovatieve oplossing beschikbaar die geschikt is voor alle vormen van haarverlies, waaronder alopecia androgenetica, alopecia areata, diffuse alopecia bij vrouwen, telogeen effluvium, haarverlies als gevolg van medicatie, en haarverlies dat gepaard gaat met erfelijke syndromen. Pharma Hermetic biedt een veelzijdige benadering voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met lichte, matige, ernstige, periodieke, chronische, plaatselijke of erfelijke haaruitval.

beginnend haaruitval vrouw
beginnend haaruitval man

Dè Alopecia androgenetica behandeling geschikt voor alle vormen van haaruitval

Pharma Hermetic biedt geavanceerde haarverzorging, zowel voor thuisgebruik als in professionele salons. Deze behandelingen worden wereldwijd erkend en zijn al in gebruik bij vooraanstaande klinieken, medische specialisten, haarklinieken en schoonheidssalons. Ze zijn ontworpen om haaruitval te bestrijden, de groei van nieuw haar te bevorderen, broos en zwak haar te versterken, en zelfs om te ondersteunen na een haartransplantatie om de overlevingskans van getransplanteerd haar te vergroten en de implantatie te bevorderen.

Pharma Hermetic biedt effectieve oplossingen voor mensen van alle leeftijden die worstelen met haarverlies en haarproblemen. Het herstellen van gezond, glanzend haar en het terugwinnen van het zelfvertrouwen dat gepaard gaat met een weelderige haardos was nog nooit zo binnen handbereik.

Kortom, als u worstelt met haaruitval, ongeacht de oorzaak, biedt Pharma Hermetic een veelbelovende en veelzijdige oplossing. Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen haarverlies en hallo tegen een stralende, gezonde haardos. Kies vandaag nog voor Pharma Hermetic en herontdek uw zelfvertrouwen en schoonheid.

Eenvoudig Thuis Toepassen

Een van de voordelen van de SP 55 behandeling is dat je deze eenvoudig zelf thuis kunt toepassen. Volg deze eenvoudige stappen:

Stap 1 Wassen

Alvorens de Derma-Roller te gebruiken het te behandelen gebied grondig reinigen met de Pharma Hermetic shampoo en vervolgens goed uitspoelen.

Stap 2 - Rollen

Voorzichtig met de Derma-Roller over het te behandelen gebied rollen zonder al te veel druk uit te oefenen. Dit om de huid niet onnodig te irriteren.

Stap 3 - Aanbrengen

Breng het Hair Recovery Program SP55 aan op de te behandelen “dunner wordende” of “kalend” gebied en masseer dit in de huid.

Stap 4 - Rollen

Heeft u SP55 aangebracht en ingemasseerd, rolt u dan nogmaals voorzichtig met de Derma-Roller over het reeds behandelde gebied.

100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes
Haaruitval advieslijn