• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Haaruitval door Chemotherapie - haargroei na chemo stimuleren

Haaruitval door Chemotherapie

Haaruitval is een bekende en vaak stressvolle bijwerking van chemotherapie. Deze behandeling, essentieel in de strijd tegen kanker, kan echter leiden tot een plotseling en soms volledig verlies van haar. Bij Pharma Hermetic begrijpen we de emotionele en fysieke impact hiervan en bieden we oplossingen die kunnen helpen bij het herstel en de regeneratie van haar na chemotherapie.

De Impact van Chemotherapie op Haar

Chemotherapie richt zich op snel delende cellen, waaronder kankercellen, maar beïnvloedt ook andere snelgroeiende cellen, zoals die in haarzakjes. Dit kan leiden tot haaruitval, ook bekend als alopecia, wat voor veel patiënten een stressvolle ervaring is.

Herstel van Haaruitval na Chemotherapie

Het goede nieuws is dat haarverlies door chemotherapie meestal tijdelijk is. Haar begint vaak te groeien na de behandeling, maar de textuur en kleur kunnen veranderen. Het herstelproces vereist tijd en zorgvuldige aandacht voor de hoofdhuid en het haar.

Haargroei stimuleren na chemo met Pharma Hermetic

Bij Pharma Hermetic richten we ons op het stimuleren van haargroei en het versterken van haarzakjes met natuurlijke en veilige producten. Onze producten, verrijkt met essentiële voedingsstoffen, kunnen helpen de hoofdhuid te voeden en een gezonde haargroei te ondersteunen na chemotherapie.

Voeding en Haargroei

Een evenwichtig dieet speelt een cruciale rol in haargroei. Voedingsmiddelen rijk aan eiwitten, vitamine B, ijzer en zink kunnen het lichaam ondersteunen in het proces van haarregeneratie. Naast voeding kunnen onze producten, zoals de a-5-reductase remmende shampoo en Hermetic spray lotion, extra ondersteuning bieden.

De Kracht van Natuurlijke Ingrediënten

Onze producten zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun haargroei-bevorderende eigenschappen. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel effectief als zacht te zijn voor de hoofdhuid die mogelijk gevoelig is na chemotherapie.

Individuele Haarverzorging

Bij Pharma Hermetic erkennen we dat iedereen uniek is, inclusief hun ervaring met haarverlies door chemotherapie. We bieden daarom een scala aan producten die zijn afgestemd op verschillende behoeften en haartypes.

vrouw met haaruitval

Haargroei na chemo stimuleren met Pharma Hermetic

Duurzame en Ethische Benadering

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en ethiek in al onze producten. Deze toewijding strekt zich uit van de inkoop van ingrediënten tot onze productieprocessen, waarbij we ervoor zorgen dat onze producten niet alleen goed zijn voor het haar, maar ook voor de planeet.

Het SP55 Hair Recovery Program

Specifiek voor haarherstel bieden we het SP55 Hair Recovery Program aan. Dit programma is ontworpen om de haarcyclus te ondersteunen en de haarzakjes te revitaliseren, wat essentieel is voor het herstel na chemotherapie.

Langdurige Zorg en Ondersteuning

Bij Pharma Hermetic zijn we toegewijd aan het bieden van langdurige zorg en ondersteuning voor iedereen die te maken heeft met haarverlies door chemotherapie. Ons doel is om niet alleen te helpen bij het herstel van haar, maar ook om emotionele steun en vertrouwen te bieden tijdens dit proces.

100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes

Veelgestelde vragen

De Professional SP55 vials moeten worden aangebracht in combinatie met een dermaroller met een diameter van 0.5 millimeter. Dit om een optimale opname in de huid te bevorderen. De Pharma Hermetic SP55 ampullen en de SP55 lotion worden met een zachte massage in het doelgebied aangebracht.

Je kan contact opnemen via de contactgegevens in de footer.

Leest u de productbrochure zorgvuldig door voordat u tot aanschaf over gaat. Het bevat een volledige uitleg van de kenmerken en aanbevelingen voor gebruik. Als u vragen heeft, kunt u deze ook schriftelijk aan onze klantenservice stellen. We zullen dan zo snel als mogelijk reageren.

Het wordt aanbevolen om zon en of direct zonlicht te mijden gedurende de eerste 8 uur na behandeling met de Pharma Hermetic producten. Er wordt geadviseeerd uw haar, de baard of de wenkbrauwen na elke behandelingssessie voor ten minste 8 uren niet te wassen. (Daarna bij voorkeur met de Pharma Hermetic Anti-Hairloss Shampoo). Vermijd oogcontact; indien nodig royaal spoelen met water.

Voor de behandeling van haaruitval raden we het gebruik aan van een dermo roller of derma pen van 0.5 millimeter, het gebruik hiervan vergemakkelijkt de opname van de actieve ingrediënten.

Haaruitval advieslijn