• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Over Pharma Hermetic

onderzoek

Pharma Hermetic Limited is een van de pioniers op het gebied van haar biotechnologie producten in Barcelona, Spanje. Het is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat haarverzorgingsproducten produceert.

100% Steriel, Organische , natuurlijke ingrediënten. Geen Schadelijke chemicaliën.

Met natuurlijke, zuivere en veilige ingrediënten bereiken wij een ongeëvenaarde werkzaamheid. Zonder schadelijke chemicaliën of allergenen, waardoor bijwerkingen hierdoor niet kunnen plaatsvinden.

Een gezonde hoofdhuid = een betere haarkwaliteit. Direct vanaf de haarwortel.

Haargroei vindt op natuurlijke wijze binnen het haarzakje. Daarom kiezen wij bij Pharma Hermetic altijd voor een aanpak direct vanaf de hoofdhuid.

Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik.

Dankzij Pharma Hermetic is het mogelijk om op een eenvoudige en gemakkelijke wijze , veilige en effectieve haar- en huidverzorgingsproducten te gebruiken die speciaal ontworpen zijn tegen haaruitval en voor een optimale kwaliteit en gezondheid van het haar te zorgen.

Werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT.

Het paradepaardje van Pharma Hermetic is het Hair Recovery Program SP55, een cosmetische actuele oplossing voor iedereen die lijdt met haaruitval. Het werkt door de stamcellen in de follikel te ondersteunen. De ingrediënten remmen de vorming van de 5α – reductase, blokkeren de vorming van DHT en verhogen de telomerase-activiteit in de stamcellen van het haar.

Voor alle mannen & vrouwen, alle leeftijden, alle huidtypes. Alle haarsoorten

Pharma Hermetic biedt oplosingen om haaruitval te bestrijden bij zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is het Hair Recovery Program uitermate geschikt voor eenieder de haarkwaliteit wil verhogen of de haar of baardgroei te stimuleren.

Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty

Pharma Hermetic is inmiddel uitgegroeid tot een community in meer dan 30 landen wereldwijd. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in de cosmetische en farmacologische industrie.

Filosofie

Het woord HERMETIC komt uit het middeleeuwse Latijnse hermeticus, dat is afgeleid van de naam van de Griekse God Hermes.

Meer dan 20 jaar ervaring in de cosmetische en farmaceutische wereld hebben de oprichters van Pharma Hermetic doen besluiten hun verworven kennis te combineren en zich hiermee te richten op activiteiten specifiek voor de haarverzorging met een focus op haaruitval en te helpen deze te voorkomen.

cellen

Doelen

Pharma Hermetic gelooft ten zeerste dat het geheim van het beauty aspect schuil gaat in met name de preventie. Dit is een vereiste is voor zowel de man als voor de vrouw om deze doelen in de beauty industrie te kunnen behalen en daarmee de persoonlijkheden maximaal uit te kunnen dragen. Gezien deze feiten kunnen wij er trots op zijn hier elke dag aan te mogen werken.

100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes

De Professional SP55 vials moeten worden aangebracht in combinatie met een dermaroller met een diameter van 0.5 millimeter. Dit om een optimale opname in de huid te bevorderen. De Pharma Hermetic SP55 ampullen en de SP55 lotion worden met een zachte massage in het doelgebied aangebracht.

De HERMETIC productlijn omvat cosmetische producten speciaal ontwikkeld om haaruitval te stoppen en de haargroei te bevorderen. Zonder bijwerkingen, voor lokale toepassing met langdurige resultaten. Ter completering van deze series , bieden we speciale producten aan om de dichtheid en dikte van de baard en wenkbrauwen te vergroten.

Pharma Hermetic cosmetica is gebaseerd op de kracht van groeibevorderende ingrediënten, vitaminen, plantenextracten en dihydrotestosteronblokkers. De kwaliteit wordt gegarandeerd door internationale normen. Pharma Hermetics producten zijn gecertificeerd, en garanderen het gebruik van duurzame productieprocessen, de optimale biologische afbreekbaarheid van de gebruikte grondstoffen, evenals het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en de bescherming van dieren.

De producten worden beschreven in het scroll down menu Hair Recovery Program. Als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Leest u de productbrochure zorgvuldig door voordat u tot aanschaf over gaat. Het bevat een volledige uitleg van de kenmerken en aanbevelingen voor gebruik. Als u vragen heeft, kunt u deze ook schriftelijk aan onze klantenservice stellen. We zullen dan zo snel als mogelijk reageren.

Nee, Pharma Hermetic is begaan en zich bewust van het welbevinden van dieren.

Haaruitval advieslijn