• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Veelgestelde vragen

Orders worden binnen 1 a 2 dagen na aankoop geleverd.

Je kan contact opnemen via de contactgegevens in de footer.

Voor de behandeling van haaruitval raden we het gebruik aan van een dermo roller of derma pen van 0.5 millimeter, het gebruik hiervan vergemakkelijkt de opname van de actieve ingrediënten.

Nee, de Pharma Hermetic cosmetics zijn getest in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van veiligheid en compatibiliteit. Echter soms kunnen huidreacties optreden, zelfs op bij natuurlijke ingrediënten. In zulks geval moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van het product en zo nodig uw dermatoloog raadplegen.

Het wordt aanbevolen om zon en of direct zonlicht te mijden gedurende de eerste 8 uur na behandeling met de Pharma Hermetic producten. Er wordt geadviseeerd uw haar, de baard of de wenkbrauwen na elke behandelingssessie voor ten minste 8 uren niet te wassen. (Daarna bij voorkeur met de Pharma Hermetic Anti-Hairloss Shampoo). Vermijd oogcontact; indien nodig royaal spoelen met water.

Ja, in het Hair Recovery Stappenplan kunnen de SP55 producten gecombineerd worden voor een volledige behandeling waarbij de onderdelen elkaar versterken door in synergie met elkaar te werken. Op deze wijze zorgt u voor een gezonde en evenwichtige hoofdhuid.

De HERMETIC productlijn omvat cosmetische producten speciaal ontwikkeld om haaruitval te stoppen en de haargroei te bevorderen. Zonder bijwerkingen, voor lokale toepassing met langdurige resultaten. Ter completering van deze series , bieden we speciale producten aan om de dichtheid en dikte van de baard en wenkbrauwen te vergroten.

Pharma Hermetic cosmetica is gebaseerd op de kracht van groeibevorderende ingrediënten, vitaminen, plantenextracten en dihydrotestosteronblokkers. De kwaliteit wordt gegarandeerd door internationale normen. Pharma Hermetics producten zijn gecertificeerd, en garanderen het gebruik van duurzame productieprocessen, de optimale biologische afbreekbaarheid van de gebruikte grondstoffen, evenals het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en de bescherming van dieren.

De producten worden beschreven in het scroll down menu Hair Recovery Program. Als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Leest u de productbrochure zorgvuldig door voordat u tot aanschaf over gaat. Het bevat een volledige uitleg van de kenmerken en aanbevelingen voor gebruik. Als u vragen heeft, kunt u deze ook schriftelijk aan onze klantenservice stellen. We zullen dan zo snel als mogelijk reageren.

Nee, Pharma Hermetic is begaan en zich bewust van het welbevinden van dieren.

Ja, ze kunnen worden gebruikt tijdens zwangerschap en lactatie. Al onze producten zijn getest in overeenstemming met de meest veeleisende kwaliteitsnormen op het gebied van veiligheid en compatibiliteit. Soms kunnen er echter huidreacties optreden, zelfs bij het gebruik van natuurlijke stoffen. In dat geval moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van het product en zo nodig uw dermatoloog raadplegen.

Pharma Hermetic kan via erkende verkooppunten zoals haarklinieken en haarwerkprofessionals, groothandels of direct online gekocht worden.

Gebruik de productten bij de eerste tekenen van excessief haarverlies of als preventie. De Hermetic producten zijn het effectiefst in de vroege stadia van alopecia. Of bij baarden zonder dichtheid, dikte en kale plekken.

De Professional SP55 vials moeten worden aangebracht in combinatie met een dermaroller met een diameter van 0.5 millimeter. Dit om een optimale opname in de huid te bevorderen. De Pharma Hermetic SP55 ampullen en de SP55 lotion worden met een zachte massage in het doelgebied aangebracht.

Haaruitval advieslijn