• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Dht & Erfelijk haarverlies

DHT- Dihydrotestosteron

Het heeft lang geduurd voordat de medische wetenschap de veroorzaker had gevonden van al dit leed. Natuurlijk hebben wij te maken met een erfelijke aanleg, maar de grote boosdoener is dihydrotestosteron (DHT).

Dihydrotestosteron is een derivaat van het mannelijk hormoon testosteron en deze tast de groeifase van het haar aan. Dit derivaat ontstaat door een complex chemisch proces onder invloed van het enzym 5-alpha-reductase in talgvet. Dit talgvet wordt geproduceerd door de talgklieren in de hoofdhuid.

Door dit proces wordt het hormoon testosteron op de hoofdhuid omgevormd tot dihydrotestosteron. Deze zal zich op het haarzakje gaan nestelen en daardoor de haargroeiverwoesten. Normale haargroei is dan niet meer mogelijk en het haarzakje zal verschrompelen. Een normale groeifase van een haar is gemiddeld vier jaar.

Deze groeifases kunnen zich tot 25 keer herhalen. Normaal gezien zouden we een volle haardos kunnen houden tot misschien wel 100 jaar. Door DHT kan deze groeifase verminderd worden tot enkele maanden en kan kaalheid snel het gevolg zijn.

 

Pharma Hermetic bestrijd DHT - DiHydroTestosteron

 

Hair Recovery Program SP55

Uit de farmaceutisch/medische en cosmetische wetenschap zijn er door Pharma Hermetic een aantal probate middelen op de markt gebracht om dit haarverwoestende hormoon te verwijderen. Gezegd moet worden, dat bij een vernietigd haarzakje geen hernieuwde haargroei mogelijk is.

Belangrijk is een behandeling van de hoofdhuid met de Pharma Hermetic shampoo tegen haaruitval in combinatie met het SP55 Hair Recovery Program waardoor het DHT hormoon geen kans krijgt om zijn vernietigende werk te volbrengen. Het Pharma Hermetic Hair Recovery Program SP55 (shampoo, lotion en ampullen) biedt u de ultieme haarbehandeling tegen haarverlies en bedient zich hiervoor van 10 peptides, meer dan 150 aminozuren, planten extracten, DHT blockers en 5-a-reductase remmers.

Pharma Hermetic is 100% steriel en is samengesteld uit organische, natuurlijke ingrediënten.

Wel is het belangrijk om op jonge leeftijd te beginnen. Vroeg beginnen met het bestrijden van DHT zal sneller het haaruitval proces doen stoppen.

 

Haaruitval advieslijn