• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Klinisch bewezen

onderzoek

Cutting Edge Technology

In deze pdf. wordt de werking van het Hair Recovery Program toegelicht aan de hand van een aantal grafieken. Hier is duidelijk te zien dat een behandeling met het HRP kan resulteren in een tot wel 70% verhoogde productie van stamcellen ten opzichte van onbehandelde stamcellen.

Studie Hair Recovery Program

Clinical Asssessment

 

 

Voor professionals hebben wij het Pharma Hermetic Clinical Assessment op aanvraag beschikbaar. Dit onderzoek werd uitgevoerd door onderzoekers van Bionos Biotech, gevestigd in de universiteitskliniek “La Fe” in Valencia – Spanje.

Vraag informatie aan

Filosofie

Pharma Hermetic Limited is een van de pioniers op het gebied van haar biotechnologie producten in Barcelona, Spanje. Het is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat haarverzorgingsproducten produceert.

 

Het woord HERMETIC komt uit het middeleeuwse Latijnse hermeticus, dat is afgeleid van de naam van de Griekse God Hermes.

 

Meer dan 20 jaar ervaring in de cosmetische en farmaceutische wereld hebben de oprichters van Pharma Hermetic doen besluiten hun verworven kennis te combineren en zich hiermee te richten op activiteiten specifiek voor de haarverzorging met een focus op haaruitval en te helpen deze te voorkomen.

Doelstelling

Pharma Hermetic gelooft ten zeerste dat het geheim van het beauty aspect schuil gaat in met name de preventie. Dit is een vereiste is voor zowel de man als voor de vrouw om deze doelen in de beauty industrie te kunnen behalen en daarmee de persoonlijkheden maximaal uit te kunnen dragen.  Gezien deze feiten kunnen wij er trots op zijn hier elke dag aan te mogen werken.

100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes
Haaruitval advieslijn