Haarmasker voor haargroei en tegen haaruitval

Haargroei stimuleren met onze masker tegen haaruitval

 

nourishing haarmaskter voor haargroei 250ml

Deze Nourishing Hair Mask (haargroei masker) is rijk aan hyaluronzuur, mangoboter, karité en druivenpitolie. Geschikt voor alle haartypes en speciaal voor droog en beschadigd haar als gevolg van extreme weersomstandigheden, thermische en chemische behandelingen.

Het Nourishing Hair Mask hydrateert, voedt en helpt het afbreken van het haar tegen te gaan. Buitengewoon conditionerend, zorgt weer voor soepel en glanzend haar.

Haarmasker voor haaruitval gebruiken? Dat kan zowel als wekelijkse kuur als dagelijks toegepast worden. Voor de man & voor de vrouw.

                                                                                                                                                    Haaruitval masker bestellen

 

Wat zijn de Belangrijkste ingrediënten en voordelen?

 

Behandeling met haarmaskter tegen haaruitval

Hyaluronzuur

Hydrateert en hydrateert haar dat dun, plat of beschadigd is. Je haar bemesten en de haargroei bevorderen, de haarlokken dikker maken en het haarvolume vergroten.

Mangoboter

Sluit vocht af en vermindert breuk en haaruitval door de haarzakjes te versterken, waardoor de groei van sterker, gezonder haar wordt aangemoedigd.

Shea Butter

Voedt het haar met vitamine A, E en F. Vitamine A en E helpen het haar te onderhouden en helder en gezond te houden. De ontstekingsremmende eigenschappen kunnen ook helpen roodheid en hoofdhuidirritatie te verminderen door helende effecten te bieden zonder de poriën te verstoppen.

Druivenpitolie

Rijk aan vetzuren om het haar diep te hydrateren en de haargroei te bevorderen. Haaruitval natuurlijk voorkomen met oligomere proanthocyanidinen om de DHT-productie te remmen.

Panthenol

Vitamine B-5 om de glans, zachtheid en stevigheid van het haar te verbeteren. Een studie heeft ook aangetoond dat het kan helpen om het uiterlijk van dunner wordend haar te vertragen en te verbergen.

Belangrijkste voordelen

  •     Haarverjonging
  •     Sterk hydraterend vermogen
  •     Haarhydratatie
  •     Bestrijdt uitdroging, breuk en verlies van glans
  •     Haar makkelijker te stylen
  •     Beschermt, hydrateert, verzacht en verlicht het haar
  •     Herstelt beschadigd haar
  •     Geeft glans en weerstand
  •     Verbetert de elasticiteit
  •     Voorkomt breuk

                                                                                                                                                    Haarmasker bestellen

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van advies van uw dermatoloog of andere zorgprofessional of informatie op of in een productlabel of verpakking. U dient de informatie op deze website of het beschreven product niet te gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of als vervanging voor enig recept van medicijnen of andere behandelingen. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u begint met een huid- of haarbehandeling of bij het vermoeden van een huidprobleem. Pharma Hermetic Benelux is een onderdeel van PoloCosmetics B.V.