• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Shampoo voor het stimuleren van haargroei voor vrouwen & mannen

Shampoo masker lotion voor haargroei en tegen haaruitval

Pharma Hermetic Shampoo voor
het stimuleren van haargroei bij mannen en vrouwen

Pharma Hermetic Shampoo remt de haaruitval, stimuleert de haargroei, verbeterd de vernieuwing van het haarzakje, verhoogd haardichtheid, verminderd kans op haarbreuk, remt 5-a-reductase door overmatig talgvet te verminderen.

De Pharma Hermetic Shampoo is de ideale behandeling om haaruitval te voorkomen en haaruitval te verminderen in combinatie met het Hair Recovery Program of één van de producten tegen haaruitval uit de Pharma Hermetic serie.  Deze shampoo kan natuurlijk ook gebruikt worden voor een preventieve behandeling van gezond haar.

Alle Pharma Hermetic shampoo’s, lotion’s, ampoules en vials zijn geschikt om haaruitval tegen te gaan, te remmen en het haar een boost te geven bij zowel de man als bij de vrouw.

De Pharma Hermetic is een 5-a-reductase remmende shampoo en zal het teveel aan haar verzwakkende talgvetafscheiding verminderen. Deze shampoo bevat een verscheidenheid aan multifunctionele actieve ingrediënten die helpen bij de proteïne-synthese door de stimulans van de haargroei . Dit zal de regeneratieve capaciteit van de follikel verbeteren, de haarwortel helpen verankeren en de haardichtheid te verhogen. De haarfollikel wordt versterkt om haarbreuk te voorkomen.

Pharma Hermetic shampoo tegen haaruitval is sulfaat- en parabeenvrij.

Deze verfrissende shampoo met menthol is bovendien geformuleerd met uiterst milde oppervlakte-actieve stoffen die zeer diep reinigen met respect voor de hoofdhuid en de capillaire structuur. Het verlengt de levenscyclus van het haar en versterkt de haarwortels, waardoor men gezonder en sterker haar verkrijgt. Pharma Hermetic shampoo tegen haaruitval is sulfaat- en parabeenvrij.

Resultaat voor gebruik Pharma Hermetic Resultaat na gebruik Pharma Hermetic
100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes

Ik wil een totaal behandeling om mijn haarverlies tegen te gaan.

Veelgestelde vragen

De Professional SP55 vials moeten worden aangebracht in combinatie met een dermaroller met een diameter van 0.5 millimeter. Dit om een optimale opname in de huid te bevorderen. De Pharma Hermetic SP55 ampullen en de SP55 lotion worden met een zachte massage in het doelgebied aangebracht.

De producten worden beschreven in het scroll down menu Hair Recovery Program. Als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Pharma Hermetic kan via erkende verkooppunten zoals haarklinieken en haarwerkprofessionals, groothandels of direct online gekocht worden.

Nee, Pharma Hermetic is begaan en zich bewust van het welbevinden van dieren.

Haaruitval advieslijn