Shampoo voor het stimuleren van haargroei voor vrouwen & mannen

Pharma Hermetic Shampoo Unisex

 

Pharma Hermetic Shampoo voor haargroei stimuleren

Pharma Hermetic Anti Hair Loss Shampoo

 

 

Stop haaruitval !

Pharma Hermetic Shampoo remt de haaruitval, stimuleert de haargroei, verbeterd de vernieuwing van het haarzakje, verhoogd haardichtheid, verminderd kans op haarbreuk, remt 5-a-reductase door overmatig talgvet te verminderen.

De Pharma Hermetic Shampoo is de ideale behandeling om haaruitval te voorkomen en haaruitval te verminderen. Deze shampoo wordt ook aanbevolen bij excessieve haaruitval.

Haargroei shampoo voor vrouwen en mannen

Alle Pharma Hermetic shampoo’s, lotion’s, ampoules en viales zijn geschikt om haaruitval tegen te gaan, te remmen en het haar een boost te geven bij zowel de man als bij de vrouw.

Pharma Hermetic voor de man en voor de vrouw

                                                                                                                                                                   Bestel Hier!

 

Voor alle haar- en huidtypes

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke sporenelementen

Alpha 5-a-Reductase remmer

Pharma Hermetic Shampoo Stopt Haaruitval En versterkt uw haardos

5 Alpha reductase remmer

 

De Pharma Hermetic is een 5-a-reductase remmende shampoo en zal het teveel aan haar verzwakkende talgvetafscheiding verminderen.  Deze shampoo bevat een verscheidenheid aan multifunctionele actieve ingrediënten die helpen bij de proteïne-synthese door de stimulans van de  haargroei . Dit zal de regeneratieve capaciteit van de follikel verbeteren, de haarwortel helpen verankeren en de haardichtheid te verhogen. De haarfollikel wordt versterkt om haarbreuk te voorkomen.

Geef je haar een boost

Deze verfrissende shampoo met menthol is bovendien geformuleerd met uiterst milde oppervlakte-actieve stoffen die zeer diep reinigen met respect voor de hoofdhuid en de capillaire structuur. Het verlengt de levenscyclus van het haar en versterkt de haarwortels, waardoor men gezonder en sterker haar verkrijgt. Pharma Hermetic shampoo tegen haaruitval is sulfaat- en parabeenvrij.

pharma hermetic shampoo tegen haaruitval

 

 

pharma hermetic shampoo tegen haaruitval

 Nog even de belangrijkste Ingrediënten uitgelicht

Pharma Hermetic Stappenplan

HYDROLYSED RNA AND DNA

Zijn grijpen in door het verbeteren van de keratine synthese metabolisme, waardoor zij de haarstructuur versterken. Eenmaal aangebracht op de hoofdhuid, zal het zich opsplitsen in kleine deeltjes (hydrolyseren), waaronder deoxy-D-ribose, aminozuur stikstofbasen en fosforzuur.

Al deze voedingsstoffen zullen door de cellen worden gebruikt om het celeigen DNA te herstellen of te reconstitueren, de regeneratie van de follikel te verbeteren, het verbeteren en versterken van de conditie van het haar.

Pharma Hermetic Stappenplan

TRACE ELEMENTS

Het bevat een mix van verschillende elementen zoals Cu (koper), Zn (zink), Fe (ijzer).  Si (Silicium) en Mg (magnesium) die bijdragen aan een goede balans in de stofwisseling van de hoofdhuid.

Deze ingrediënten werken als 5-a-reductase remmers en voorkomen hiermee  de vorming van het DHT, het verwijdert het overtollige talgvet dat anders  het haar en het haarzakje verzwakt met haaruitval of kaalheid tot gevolg.

Pharma Hermetic Stappenplan

HYDROLYZED KERATIN

De zwavelaminozuren in de keratine bevorderen het herstel van beschadigde haarvezels, maken het haar voller en geven volume en vitaliteit aan het haar.

Dankzij de conditionerende werking krijgt het haar een mooiere glans, voorkomt gespleten punten en gaat het pluizen tegen.

Pharma Hermetic Stappenplan

SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE

Dit is een stabiele vitamine C die de biosynthese van collageen en elastine stimuleert, de elasticiteit van de huid verbetert en de huid en hoofdhuid beschermt tegen het oxidatieve proces door vrije radicalen te neutraliseren.

Zorgt voor een gezonde teint,  een stralende huid, en voor een betere uitstraling.

 

Toepassen op reeds vochtig haar. Inmasseren en 5 minuten laten inwerken. Tot slot royaal uitspoelen met warm water.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van advies van uw dermatoloog of andere zorgprofessional of informatie op of in een productlabel of verpakking. U dient de informatie op deze website of het beschreven product niet te gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of als vervanging voor enig recept van medicijnen of andere behandelingen. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u begint met een huid- of haarbehandeling of bij het vermoeden van een huidprobleem. Pharma Hermetic Benelux is een onderdeel van PoloCosmetics B.V.