• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
 • Klinisch bewezen
 • Dermatologisch aanbevolen
 • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
 • Klantoordeel 9.8

Hair Recovery Program

Hét hair Recovery Programma van Pharma Hermetic met tevredenheid- en resultaatgarantie voor mannen én vrouwen.

Your journey with hair restoration begins here

Wij zijn verheugd dat je met ons gaat werken aan dit traject voor het stoppen van jouw haaruitval en het herstel van jouw haargroei met tevredenheid- en resultaatgarantie. Bij Pharma Hermetic Benelux streven ernaar om jouw volledige tevredenheid te garanderen en geloven dat het Hair Recovery Program van Pharma Hermetic de optimale oplossing is voor jouw haarproblemen.

Hoewel wij niet kunnen verzekeren dat al je verloren haar volledig zal terugkomen is het Hair Recovery Program speciaal samengesteld om de uitdagingen van alopecia aan te pakken en gezonde haargroei te stimuleren.

Zo werkt ons garantieplan

 • Meld je aan

  Meld je aan met onderstaand aanmeldformulier aan voor het Hair Recovery Program.

 • Bestel je behandelpakket incl. garantieplan-korting!

  Bestel gemakkelijk jouw Silver Kit behandelpakket inclusief garantieplan-korting via onze webshop. Je kunt dit per keer bestellen of bestel gemakkelijk in één keer je gehele behandelprogramma.

 • Doe een nulmeting

  Vul de nulmeting-vragenlijst in aan het begin van je behandeling en stuur deze samen met duidelijke foto’s van je hoofdhaar op. Zorg ervoor dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn en vanuit verschillende hoeken genomen worden.

 • Start 12 maanden behandelprogramma

  Gebruik gedurende minstens 12 maanden 8 volledige Silver Kits zoals voorgeschreven.

 • Tussentijdse metingen

  Zorg ervoor dat je op de vaste, voorgeschreven dagen na aanvang van je behandeling een tussentijdse meting doet. Je doet dit door zelf 5 duidelijke foto’s te maken van je haar. Dit doe je op dag 60, 120, 180, 240, 300 en dag 360 van je behandeling.

 • Hair we are!

  Na 12 maanden heb je jouw hair recovery journey erop zitten! Geniet van het resultaat en stap zelfverzekerd de deur uit.

Wereldwijd succesvol al in meer dan 30 landen.

Deze behandeling is wereldwijd een groot succes gebleken om haaruitval te vertragen/stoppen en in bepaalde gevallen waar de haarwortels nog aanwezig zijn de groei van nieuw haar te bevorderen.

We realiseren ons dat haarproblemen ernstig zijn en daarom hebben we een garantieplan opgesteld om je gemoedsrust te bieden tijdens je deelname aan ons programma.

100% natuurlijke producten tegen haaruitval
Beoordeeld door World Trichology Society
Voor alle genders, alle leeftijden, alle huidtypes en haarsoorten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik.
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Geschikt voor alle types haaruitval

Bestel nu!

Bestel eenmalig 8x Hair Recovery Kits voor het 1-jaar durende garantieplan en profiteer van 15% KORTING op jouw behandeling.

Of bestel de eerste van in totaal 8 Hair Recovery Kits voor het 1-jaar durende garantieplan. Let wel even op: je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van de overige 7 Kits.

Garantieplan: 8 x Silver Kit + Gratis Dermaroller en Shampoo

Oorspronkelijke prijs was: €2.392,00.Huidige prijs is: €2.033,20.
  Koop nu
Haaruitval advieslijn