• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
 • Klinisch bewezen
 • Dermatologisch aanbevolen
 • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
 • Klantoordeel 9.8

Voordelen van Biotine voor Haargroei en tegen Haaruitval

onderzoek

Hoe Biotine de haargroei kan stimuleren

Biotine, ook bekend als vitamine B7 of vitamine H, is een wateroplosbare vitamine die essentieel is voor verschillende metabole processen in het lichaam. Het speelt een cruciale rol bij de productie van keratine, een belangrijk eiwit dat voorkomt in haar, huid en nagels. Hier zijn enkele manieren waarop biotine het haar kan stimuleren:

 1. Verbetering van Keratine-Infrastructuur: Biotine ondersteunt de productie van keratine, wat bijdraagt aan sterker en dikker haar. Door de keratine-infrastructuur te verbeteren, helpt biotine om het haar minder breekbaar te maken en de algehele haargezondheid te bevorderen.
 2. Versterking van Haarfollikels: Biotine versterkt de haarfollikels, wat leidt tot een betere verankering van het haar in de hoofdhuid. Dit vermindert haaruitval en bevordert een gezondere haargroei.
 3. Ondersteuning van de Energieproductie: Biotine speelt een rol bij het omzetten van voedsel in energie. Door de energieproductie te ondersteunen, helpt het de haarfollikels om de energie te krijgen die ze nodig hebben om gezond te blijven en optimaal te functioneren.
 4. Verbetering van de Hoofdhuidgezondheid: Een gezonde hoofdhuid is cruciaal voor de haargroei. Biotine helpt bij het reguleren van de talgproductie, waardoor de hoofdhuid gehydrateerd en gezond blijft, wat op zijn beurt de groei bevordert.

Producten met Biotine en hun effectiviteit

De producten van Pharma Hermetic bevatten Biotine en andere belangrijke ingrediënten:

 1. Pharma Hermetic Hair Recovery Program: Dit programma bestaat uit een combinatie van producten die direct op de hoofdhuid worden aangebracht. Het bevat krachtige ingrediënten zoals biotine, ginseng, en vitaminen die samenwerken om het haar te versterken en uitval te stoppen. Studies hebben aangetoond dat regelmatige toepassing van deze producten de haardichtheid aanzienlijk kan verbeteren.
 2. Pharma Hermetic SP55Hair Recovery flacons: Dit flacon is rijk aan biotine en andere voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur en keratine. Het wordt gemakkelijk door de hoofdhuid opgenomen en bevordert de gezondheid van de haarzakjes. Consistente toepassing kan leiden tot sterkere haarstrengen en een vermindering van haarbreuk.
 3. Pharma Hermetic Haarmasker: Dit masker bevat een geconcentreerde formule van biotine, collageen, en aminozuren die diep in de haarvezels doordringen. Het helpt om beschadigd haar te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Je merkt al snel dat het haar zachter en glanzender wordt na regelmatig gebruik van dit masker.
 4. Pharma Hermetic Ampullen: Deze ampullen zijn speciaal ontworpen voor mensen met een ernstig biotinetekort. Ze bieden een directe toediening van biotine aan de hoofdhuid, wat snellere resultaten kan opleveren voor gezond haar. De geconcentreerde formule zorgt voor een maximale opname en effectiviteit.
 5. Pharma Hermetic Shampoo: Deze shampoo is verrijkt met biotine en andere essentiële vitamines en mineralen. Hoewel de opname via de huid beperkt is, helpt deze shampoo om de haarschacht te versterken en het haar er gezonder uit te laten zien. Voor optimale resultaten wordt aangeraden om de shampoo te combineren met andere producten van Pharma Hermetic.
Onze producten

De rol van Biotine tegen haaruitval

Biotine speelt een grote rol bij de bevordering van haargroei. Door het verbeteren van de keratine-infrastructuur, het versterken van de haarfollikels, het ondersteunen van de energieproductie en het verbeteren van de hoofdhuidgezondheid, kan biotine een waardevolle aanvulling zijn op je haarverzorgingsroutine.

Producten zoals een shampoo, masker, lotion en ampullen die biotone bevatten zijn effectieve manieren om de voordelen van biotine te benutten. Voor de beste resultaten is het belangrijk om consistent te zijn in het gebruik van deze producten en, indien nodig, een specialist te raadplegen.

Met de juiste aanpak en de hulp van biotine, kun je werken aan het bereiken van gezonder, sterker en dikker haar.

100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes
Haaruitval advieslijn