SP55 Haarlotion tegen haaruitval – haargroei lotion

SP55 haargroei Lotion

Stop Haaruitval nu!

Het SP55 Home Care Lotion is speciaal ontwikkeld product kan u helpen om het herstelproces in het beschadigde gebied na een haartransplantatie te versnellen. The combinatie van actieve ingrediënten in de Pharma Hermetic Lotion is tevens effectief om een vollere dichtere baard te verkrijgen.  

Bij dagelijks gebruik van de haargroei lotion zal je haar merkbaar verbeteren en de kracht en vitalitieit versterken. Wij hebben er voor gezorgd dat de Pharma Hermetic Lotion heel gemakkelijk thuis opgebracht kan worden. Dit kan heel gemakkelijk door de lotion op het haar en de huid te sprayen.

                                                                                                                                                               Bestel Hier!

sp55 Lotion Hair Recovery System

Voor de meest geavanceerde haarverzorging voor thuis of in de salon biedt Pharma Hermetic de ultieme haarbehandeling, Hermetic Lotion. De Hermetic Lotion stimuleert de cellen om de hoofdhuid en haarfollikels gezond te houden met een complex van aminozuren, vitaminen en natuurlijke plantenextracten.

Het is de ideale behandeling voor degenen die mild tot matig haarverlies willen bestrijden of het haar dikker, voller en glanzender willen maken. Hermetic Lotion wordt aanbevolen om naast een behandeling met SP55 te gebruiken voor het beste resultaat.

Onze Pharma Hermetic Hair Growth & Restoration Lotion kan helpen haar verlies te vertragen en zelfs nieuwe groei te bevorderen. De Hermetic Lotion helpt sterkte en dikte te geven aan elk individueel haartype. Het creëert de optimale omgeving voor haargroei en biedt vitaliteit aan broos en zwak haar. Het verbetert ook de hoeveelheid, het aanzien, het volume en de dichtheid van uw haar.

Haarlotion tegen haaruitval Versterkt en verstevigd  haargroei vanaf de haarwortel

Geen neveneffect

Langdurig resultaat

Haarverlies reguleren

Meer volume en dichtheid

Geschikt voor alle haartypes

Veilig voor gekleurd haar

Pharma Hermetic voor de man en voor de vrouw

de Beste Ingrediënten voor uw haar!

DECAPEPTYD-10

Stimuleert de angiogenese in de haarfollikel. Voorziet in voedingsstoffen voor de huid en de haarwortel van voor een sterkere en gezondere haarschacht door het hierin stimuleren van angio-oedeem. Remt apoptose en stimuleert de haargroei.

Pharma Hermetic Stappenplan

OLIGOPEPTYD-54

Helpt het effect van DHT te blokkeren dat alopecia veroorzaakt. Remt haarverlies door de neerwaartse regulering van het signaal van DKK-1, BMP4 en TGFβ-1 en kan in het algemeen helpen haaruitval te stoppen.

Pharma Hermetic Stappenplan

DECAPEPTYD-18

Leidt tot formatie van placodes en genereert nieuwe haarzakjes door de aanmaak van β-catenine en het SHH signaal. Activatie van de haargroei door Wnt proteïnes . Stamcellen worden gestimuleerd. Vermenigvuldiging van keratinocyten.

OLIGOPEPTYD-41

Bevat 13 aminozuren

SH – POLYPEPTIDE-76

Stimuleert de haargroei

HEXAPEPTYD-40

Voedend voor de huid

BIOTIN

Biotine is cruciaal voor tal van functies binnen het lichaam, waaronder celgroei, metabolisme en celherstel. Ook bekend als vitamine H en vitamine B7. Biotine is een van de bouwstenen van gezond haar, en een toenemende inname van biotine:

Versterkt de haarfollikel

Vertraagd grijs worden

Helpt haaruitval voorkomen

GINKO BILOBA

Het is bewezen dat Ginkgo Biloba het vermogen heeft om haaruitval af te remmen en kan helpen de haargroei te bevorderen.

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van advies van uw dermatoloog of andere zorgprofessional of informatie op of in een productlabel of verpakking. U dient de informatie op deze website of het beschreven product niet te gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of als vervanging voor enig recept van medicijnen of andere behandelingen. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u begint met een huid- of haarbehandeling of bij het vermoeden van een huidprobleem. Pharma Hermetic Benelux is een onderdeel van PoloCosmetics B.V.