• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

SP55 Hermetic haargroei lotion

Shampoo masker lotion voor haargroei en tegen haaruitval

Haarlotion tegen haaruitval Versterkt en verstevigd haargroei vanaf de haarwortel

Het SP55 Home Care Lotion is een speciaal ontwikkeld product dat u kan helpen om het herstelproces in het beschadigde gebied na een haartransplantatie te versnellen. The combinatie van actieve ingrediënten in de Pharma Hermetic Lotion is tevens effectief om een vollere dichtere baard te verkrijgen.

Bij dagelijks gebruik van de haargroei lotion zal je haar merkbaar verbeteren en de kracht en vitaliteit versterken. Wij hebben er voor gezorgd dat de Pharma Hermetic Lotion heel gemakkelijk thuis opgebracht kan worden. Dit kan heel gemakkelijk door de lotion op het haar en de huid te sprayen.

Voor de meest geavanceerde haarverzorging voor thuis of in de salon biedt Pharma Hermetic de ultieme haarbehandeling, Hermetic Lotion. De Hermetic Lotion stimuleert de cellen om de hoofdhuid en haarfollikels gezond te houden met een complex van aminozuren, vitaminen en natuurlijke plantenextracten.

Het is de ideale behandeling voor degenen die mild tot matig haarverlies willen bestrijden of het haar dikker, voller en glanzender willen maken. Hermetic Lotion wordt aanbevolen om naast een behandeling met SP55 te gebruiken voor het beste resultaat.

Onze Pharma Hermetic Hair Growth & Restoration Lotion kan helpen haar verlies te vertragen en zelfs nieuwe groei te bevorderen. De Hermetic Lotion helpt sterkte en dikte te geven aan elk individueel haartype. Het creëert de optimale omgeving voor haargroei en biedt vitaliteit aan broos en zwak haar. Het verbetert ook de hoeveelheid, het aanzien, het volume en de dichtheid van uw haar.

SP55 haargroei Lotion
met de beste ingrediënten voor uw haar!

Geen neveneffect, langdurig resultaat, haarverlies reguleren, meer volume en dichtheid, geschikt voor alle haartypes en veilig voor gekleurd haar

Resultaat voor gebruik Pharma Hermetic Resultaat na gebruik Pharma Hermetic
100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes

Ik wil een totaal behandeling om mijn haarverlies tegen te gaan.

Veelgestelde vragen

De Professional SP55 vials moeten worden aangebracht in combinatie met een dermaroller met een diameter van 0.5 millimeter. Dit om een optimale opname in de huid te bevorderen. De Pharma Hermetic SP55 ampullen en de SP55 lotion worden met een zachte massage in het doelgebied aangebracht.

De producten worden beschreven in het scroll down menu Hair Recovery Program. Als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Pharma Hermetic kan via erkende verkooppunten zoals haarklinieken en haarwerkprofessionals, groothandels of direct online gekocht worden.

Nee, Pharma Hermetic is begaan en zich bewust van het welbevinden van dieren.

Haaruitval advieslijn