• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Professional SP55 Anti-Hair Loss Phials

Shampoo masker lotion voor haargroei en tegen haaruitval

SP55 Anti-Hair Loss Phials

SP55 Anti-Hair Loss Phials voor professionele behandeling. Haaruitval, ook wel alopecia genoemd, is een aandoening die wordt veroorzaakt door een onderbreking in de haarcyclus van het lichaam. Haaruitval kan overal op het lichaam voorkomen, maar in de meeste gevallen beïnvloedt het de hoofdhuid. De hoofdhuid heeft gemiddeld 100,000 haren die perioden doorloopt van groei, rust, uitvallen en regeneratie.

SP55 Anti-Hair Loss Phials werken vanaf de hoofdhuid en het revitaliseert de haarfollikel, versterkt en helpt haar voller en dikker te worden. Ook helpt het hiermee de verankering van de haarwortel te versterken en de hoofdhuid opnieuw in evenwicht te brengen.

Bovendien verbetert het Hair Recovery Program SP55 de groei van nieuw haar en activeert de zogenaamde “slapende” follikels als gevolg van de effectieve actieve ingrediënten. Het verstrekt de haren alle noodzakelijke voedingsmiddelen om het verzwakte en broze haar te herstellen. Na de behandeling zal het haar dikker en voller aanvoelen. HRP SP 55 heeft als doel ontstekingen te beheersen en te verminderen. SP55 helpt bloedvaten te ontspannen voor opname van meer zuurstof en voedingsstoffen en verwijdert de vrije radicalen.

Hoe werkt het?

De geslachtshormonen zoals primaire androgenen – testosteron, pregnenolone, androstenedione en DHEA (dehydroepiandrosterone), zijn verantwoordelijk voor- en regelen de ontwikkeling en gedrag van het menselijk lichaam in mannelijke of vrouwelijke richting door zich te binden aan receptoren van bepaalde doelcellen in het lichaam. Een ander androgeen, dihydrotestosteron (DHT), wordt door onderzoekers gezien als een oorzaak van mannelijke kaalheid. DHT wordt gevormd van testosteron door het enzym 5 alpha-reductase.

Resultaat voor gebruik Pharma Hermetic Resultaat na gebruik Pharma Hermetic
100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes

Ik wil een totaal behandeling om mijn haarverlies tegen te gaan.

Veelgestelde vragen

De Professional SP55 vials moeten worden aangebracht in combinatie met een dermaroller met een diameter van 0.5 millimeter. Dit om een optimale opname in de huid te bevorderen. De Pharma Hermetic SP55 ampullen en de SP55 lotion worden met een zachte massage in het doelgebied aangebracht.

De producten worden beschreven in het scroll down menu Hair Recovery Program. Als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Pharma Hermetic kan via erkende verkooppunten zoals haarklinieken en haarwerkprofessionals, groothandels of direct online gekocht worden.

Nee, Pharma Hermetic is begaan en zich bewust van het welbevinden van dieren.

Haaruitval advieslijn