Professional SP55 Anti-Hair Loss Vials

 

SP55 Anti-Hair Loss Phials

 

sp 55 professional hair recovery Phials

SP55 Anti-Hair Loss Phials voor professionele behandeling. Haaruitval, ook wel alopecia genoemd, is een aandoening die wordt veroorzaakt door een onderbreking in de haarcyclus van het lichaam. Haaruitval kan overal op het lichaam voorkomen, maar in de meeste gevallen beïnvloedt het de hoofdhuid. De hoofdhuid heeft gemiddeld 100,000 haren die perioden doorloopt van groei, rust, uitvallen en regeneratie.

SP55 Anti-Hair Loss Phials werken vanaf de hoofdhuid en het revitaliseert de haarfollikel, versterkt en helpt haar voller en dikker te worden. Ook helpt het hiermee de verankering van de haarwortel te versterken en de hoofdhuid opnieuw in evenwicht te brengen.

                                                                                                                                                         Bestel Hier!

Bovendien verbetert het Hair Recovery Program SP55 de groei van nieuw haar en activeert de zogenaamde “slapende” follikels als gevolg van de effectieve actieve ingrediënten. Het verstrekt de haren alle noodzakelijke voedingsmiddelen om het verzwakte en broze haar te herstellen. Na de behandeling zal het haar dikker en voller aanvoelen. HRP SP 55 heeft als doel ontstekingen te beheersen en te verminderen. SP55 helpt bloedvaten te ontspannen voor opname van meer zuurstof en voedingsstoffen en verwijdert de vrije radicalen.

Hoe werkt het?

 

De geslachtshormonen zoals primaire androgenen – testosteron, pregnenolone, androstenedione en DHEA (dehydroepiandrosterone), zijn verantwoordelijk voor- en regelen  de ontwikkeling en gedrag van het menselijk lichaam in mannelijke of vrouwelijke richting door zich te binden aan receptoren van bepaalde doelcellen in het lichaam. Een ander androgeen, dihydrotestosteron (DHT), wordt door onderzoekers gezien als een oorzaak van mannelijke kaalheid. DHT wordt gevormd van testosteron door het enzym 5 alpha-reductase.

Hoogwaardige ingrediënten voor doelmatige behandeling van de huid en haaruitval

Dikker haar.

Voller haar.

Hoofd.

Baard.

Pharma Hermetic voor de man en voor de vrouw

Wenkbrauwen.

Geen bijwerkingen.

Plaatselijke toepassing.

Langdurig resultaat.

 

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van advies van uw dermatoloog of andere zorgprofessional of informatie op of in een productlabel of verpakking. U dient de informatie op deze website of het beschreven product niet te gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of als vervanging voor enig recept van medicijnen of andere behandelingen. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u begint met een huid- of haarbehandeling of bij het vermoeden van een huidprobleem. Pharma Hermetic Benelux is een onderdeel van PoloCosmetics B.V.