• 100% natuurlijke producten tegen haaruitval
  • Klinisch bewezen
  • Dermatologisch aanbevolen
  • Pijnloos en geschikt voor alle types haar
  • Klantoordeel 9.8

Pharma Hermetic Dermaroller

Shampoo masker lotion voor haargroei en tegen haaruitval

Voor het gelaat en de hoofdhuid

Maximaliseer uw huidverzorgingsproducten met de Derma Roller. Eenvoudig, effectief en pijnloos. Onze roller heeft ultrascherpe naalden die licht het oppervlak van de huid doordringen, waardoor het lichaam een genezende reactie initieert, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd voor een verjongde en stralende teint.

  • Ultrascherpe naaldpunten.
  • Opstelling van de dwarsleiding-naald.
  • Stabiele en inflexibele naalden.

Wij hebben bewust gekozen voor medisch edelstaal 304, de roller bevat 540 ultrascherpe naalden met een lengte van 0.5mm. Deze naalden zijn sterker dan titanium en dat is belangrijk voor een dermaroller. Deze roller moet ook voorzichtig behandeld worden omdat het hele fijne naalden zijn die men gemakkelijk kan beschadigen, een tik met de roller tegen een hard voorwerp kan de naalden al beschadigen.

De functie van de naaldjes is, om de huid lichtelijk te perforeren, zodat de Pharma Hermetic lotion makkelijk door de huid wordt opgenomen. De huid heeft namelijk een beschermende functie om stoffen van buitenaf niet toe te laten, door het perforeren wordt deze functie als het ware opgeheven, direct na het perforeren zal de huid nieuwe cellen aanmaken en de minuscule gaatjes weer genezen.

Gebruik de roller niet op een geinfecteerde huid, schimmelhuid, rosacea, actieve acne, enz. Als er sprake is van een gevoelige huid, stop dan onmiddelijk met met het actieve gebruik en raadpleeg een arts of een huidspecialist. Als u niet zeker weet wat uw huidaandoening is, raadpleeg dan een dermatoloog voordat u het apparaat gebruikt. Voor een hygiënische behandeling de dermaroller desinfecteren met bijvoorbeeld Barbicide desinfectant. Zorgvuldig opbergen en buiten het bereik van kinderen houden.

Applicatie protocol.

Masseer de huid op droog haar/baard van het te behandelen gebied, hierdoor ontstaat vaatverwijding en zorgt u voor een verbeterde opname. Vervolgens de huid (licht) behandelen met de dermaroller (0.5mm). Rol 3 à 4 maal met gelijkmatige druk en snelheid over de huid zonder de roller van de huid te liften. Eerst horizontaal, verticaal en dan nogmaals diagonaal.

Masseer het SP55 Recovery Program in het te behandelen doelgebied en gebruik vervolgens een tweede maal de dermo roller. Wacht minimaal 5 min. tot het SP55 volledig is opgenomen.

Voorkom direct zonlicht na iedere behandeling voor de volgende 8 uur. Het haar en de huid niet wassen gedurende de volgende 8 uur.

Gemakkelijk te gebruiken

Door het gebruik van de Dermaroller op de huid zullen de naalden minuscule huiddeeltjes aannemen, dit komt door het vocht uit de huid waardoor de huiddeeltjes aan de naalden gaan vastplakken. Na het gebruik de roller met heet water afspoelen, eventueel lichtelijk afborstelen en 5 – 10 minuten onderdompelen in de Barbicide oplossing. Op deze wijze wordt uw Dermaroller volledig gedesinfecteerd en voorkomt u infecties en of een geïrriteerde huid.

Belangrijk: een Dermaroller is een persoonlijk instrument i.v.m. kruisbesmetting niet uitlenen, de kosten van dit instrument zijn dan ook laag.

Resultaat Resultaat
100% Steriel, organische, natuurlijke ingrediënten
Pioniers op het gebied van biotechnologie. Simpel, veilig en effectief in gebruik
Klinisch & Dermatologisch getest en op Tolerantie getest. Beoordeeld door World Trichology Society
Meer dan 20 jaar ervaring in de farmacologische en cosmetische tak in de wereld van beauty
Het werkingsmechanisme ondersteund stamcellen in haarfollikel en bestrijdt DHT
Geschikt voor alle types haaruitval, alle leeftijden, huid en haartypes

Ik wil een totaal behandeling om mijn haarverlies tegen te gaan.

Veelgestelde vragen

De Professional SP55 vials moeten worden aangebracht in combinatie met een dermaroller met een diameter van 0.5 millimeter. Dit om een optimale opname in de huid te bevorderen. De Pharma Hermetic SP55 ampullen en de SP55 lotion worden met een zachte massage in het doelgebied aangebracht.

De producten worden beschreven in het scroll down menu Hair Recovery Program. Als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Pharma Hermetic kan via erkende verkooppunten zoals haarklinieken en haarwerkprofessionals, groothandels of direct online gekocht worden.

Nee, Pharma Hermetic is begaan en zich bewust van het welbevinden van dieren.

Haaruitval advieslijn