Pharma Hermetic Dermaroller

Hair Recovery Program

 

Pharma Hermetic Dermaroller

Maximaliseer uw huidverzorgingsproducten met de Derma Roller. Eenvoudig, effectief en pijnloos. Onze roller heeft ultrascherpe naalden die licht het oppervlak van de huid doordringen, waardoor het lichaam een genezende reactie initieert, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd voor een verjongde en stralende teint.

  • Ultrascherpe naaldpunten.
  • Opstelling van de dwarsleiding-naald.
  • Stabiele en inflexibele naalden.
Pharma Hermetic Dermaroller
Pharma Hermetic Dermaroller

Voor het gelaat en de hoofdhuid

Wij hebben bewust gekozen voor medisch edelstaal 304, de roller bevat 540 ultrascherpe naalden met een lengte van 0.5mm. Deze naalden zijn sterker dan titanium en dat is belangrijk voor een dermaroller. Deze roller moet ook voorzichtig behandeld worden omdat het hele fijne naalden zijn die men gemakkelijk kan beschadigen, een tik met de roller tegen een hard voorwerp kan de naalden al beschadigen. De functie van de naaldjes is, om de huid lichtelijk te perforeren, zodat de Pharma Hermetic lotion makkelijk door de huid wordt opgenomen. De huid heeft namelijk een beschermende functie om stoffen van buitenaf niet toe te laten, door het perforeren wordt deze functie als het ware opgeheven, direct na het perforeren zal de huid nieuwe cellen aanmaken en de minuscule gaatjes weer genezen.

Door het gebruik van de Dermaroller op de huid zullen de naalden minuscule huiddeeltjes aannemen, dit komt door het vocht uit de huid waardoor de huiddeeltjes aan de naalden gaan vastplakken. Na het gebruik de roller met heet water afspoelen, eventueel lichtelijk afborstelen en 5 – 10 minuten onderdompelen in de Barbicide oplossing. Op deze wijze wordt uw Dermaroller volledig gedesinfecteerd en voorkomt u infecties en of een geïrriteerde huid.

Belangrijk: een Dermaroller is een persoonlijk instrument i.v.m. kruisbesmetting niet uitlenen, de kosten van dit instrument zijn dan ook laag.

 


PHARMA HERMETIC DERMAROLLER – NEEDLE GUIDE.

LET OP!

Gebruik de roller niet op een geinfecteerde huid, schimmelhuid, rosacea, actieve acne, enz. Als er sprake is van een gevoelige huid, stop dan onmiddelijk met met het actieve gebruik en raadpleeg een arts of een huidspecialist. Als u niet zeker weet wat uw huidaandoening is, raadpleeg dan een dermatoloog voordat u het apparaat gebruikt. Voor een hygiënische behandeling de dermaroller desinfecteren met bijvoorbeeld Barbicide desinfectant. Zorgvuldig opbergen en buiten het bereik van kinderen houden.

Applicatie protocol.

Masseer de huid op droog haar/baard van het te behandelen gebied, hierdoor ontstaat vaatverwijding en zorgt u voor een verbeterde opname. Vervolgens de huid (licht) behandelen met de dermaroller (0.5mm). Rol 3 à 4 maal met gelijkmatige druk en snelheid over de huid zonder de roller van de huid te liften. Eerst horizontaal, verticaal en dan nogmaals diagonaal.

Masseer het SP55 Recovery Program in het te behandelen doelgebied en gebruik vervolgens een tweede maal de dermo roller. Wacht minimaal 5 min. tot het SP55 volledig is opgenomen.

Voorkom direct zonlicht na iedere behandeling voor de volgende 8 uur. Het haar en de huid niet wassen gedurende de volgende 8 uur.

Pharma Hermetic is een onderdeel van PoloCosmetics B.V. De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van advies van uw dermatoloog of andere zorgprofessional of informatie op of in een productlabel of verpakking. U dient de informatie op deze website of het beschreven product niet te gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of als vervanging voor enig recept van medicijnen of andere behandelingen. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u begint met een huid- of haarbehandeling of bij het vermoeden van een huidprobleem. Pharma Hermetic Benelux is een onderdeel van PoloCosmetics B.V.